0

Vásárlás a Monardella Öntözéstechnika Online áruházban:

 

Amennyiben régi webáruházunkat már használta, akkor jelszavát megújítva azonnal használni tudja az új felületet!

Kérjük kattintson a jobb felső sarokban a belépés menüre, majd a felugró ablakban az "elfelejtett jelszó" menüpontra. A régi regisztrációval használt email címe megadása után egy emailben kapja meg a linket, melyre kattintva megadhatja új jelszavát (ez megegyezhet a régi felületen használt jelszóval).

 

Regisztráció:

A jobb felső sarokban lévő regisztráció linkre kattintva regisztrálhatja magát a Monardella Öntözéstechnika Online áruházban. 2024-ben megújult webáruházunkban regisztráció nélkül is tud vásárolni, de a regisztrációnak számos előnyét élvezheti, ha gyakran vásárol tőlünk. Az első lépésben egy e-mail cím és jelszó páros, illetve a személyes adatai megadása után rendszerünk egy aktiváló kódot küld Önnek. Miután megkapta az e-mailt, kérjük kattintson az aktiváló linkre a regisztráció befejezéséhez.

A sikeres regisztrációt követően a bejelentkezéshez írja be e-mail címét és jelszavát, majd kattintson a "bejelentkezés" linkre. Miután bejelentkezett áruházunkba, már szabadon válogathat az általunk forgalmazott termékek közül és kosara tartalmát bármikor módosíthatja. Nagyon fontos, hogy a regisztráció folyamán valós e-mail címet és telefonszámot (lehetőleg mobiltelefon számot) adjon meg, hiszen az e-mail cím az aktiváláshoz és a kapcsolattartáshoz is szükséges, a telefonszám pedig a futárszolgálattal történő sikeres kiszállításhoz, illetve probléma esetén ügyfélszolgálatunk munkájához is elengedhetetlen.


Szállítás:

Rendelése leadása előtt a kosár nézetben az átvétel módjánál négy lehetőség közül választhat. A szigetszentmiklósi öntözéstechnikai szaküzletünkben történő átvétel és a megszokott GLS futárszolgálatos házhozszállítás mellett 2024 április 1-től elérhető a GLS csomagpontra szállítás (ahol Ön választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbb GLS csomagpontot), valamint Magyarország Kormánya döntése alapján választhatja a Magyar Postát is. A szaküzletünkben történő átvétel esetén a megrendelt termékeket a megrendelés e-mailben történő (automatikus) visszaigazolása után - telefonon történt egyeztetést követően - szaküzletünkben (2310 Szigetszentmiklós, Csepeli u. 43.) személyesen átveheti, míg futárszolgálatos kiszállítást választva rendelését cégünk a GLS futárszolgálattal kiszállíttatja az Ön által megadott szállítási címre. Amennyiben rendelését H-CS között 13:00-ig leadja és minden megrendelt tétel raktáron van, úgy a megrendeléstől számított 24 órán belül házhozszállítjuk a rendelt tételeket (kivétel Magyar Posta választása esetén, ott ez nem tudjuk garantálni). Pénteken 13:00-ig leadott rendeléseit következő hét hétfőjén szállítja ki a futárszolgálat, míg a hétvégén leadott rendeléseket következő hét keddi napján. Munkaszüneti napokon a kiszállítás is szünetel.


Szállítási korlátozások:

Sajnos technikai okok miatt 25 mm átmérő feletti KPE csöveket (nagy tömeg és térfogat), illetve egyes búvárszivattyúkat (sérülékeny) futárszolgálattal nem szállítunk. A csepegtető csövek, a speciális fejbekötő csövek, illetve a kapillárcsövek csak teljes tekercsekben rendelhetők. Futárszolgálattal nem szállíthatók az 50 Kg tömeget meghaladó tárgyak (pl. nagyobb szivattyúk), illetve a 2 m-nél hosszabb tárgyak sem. Amennyiben olyan termék kerül a kosarába, amely fentiek miatt szállítható (a kosár nézetben ezeket egy piros kereszt jelöli, a szállíthatóak mellett jobbra zöld pipát lát), akkor választania kell, hogy személyes átvétellel veszi inkább át a pakkot, vagy csak azokat kéri kiszállítással a kosárból, amelyek futárral szállíthatóak.


Szállítási tarifák:

Szállítási költség csomagonként GLS futárszolgálattal Magyarország egész területén (házhozszállítás):

1-5 Kg: 1800 Ft
5-10 Kg: 2300 Ft
10-17 Kg: 2500 Ft

Szállítási költség csomagonként Magyar Posta futárszolgálattal Magyarország egész területén (házhozszállítás):

1-10  Kg 1990 Ft
10-20  Kg 2990 Ft
20-40  Kg 5990 Ft

A Magyar Posta új szállító partnerünk, hatósági árakkal szerepel a webáruházban az aktuális jogszabályoknak megfelelően.

A szállítási költséget a termékek összesített tömege alapján automatikusan számolja a rendszer, az új csomag/doboz képzést tapasztalatainkra alapozva 17 Kg-ra állítottuk be. Amennyiben nehéz termékeket szeretne rendelni, de irreálisan magas szállítási költséget tapasztal (pl. sok gyári nagy tekercs csepegtető szalag esetén), akkor kérjük telefonáljon a +36-70-2055-055 számon és rendeléséhez adunk egy egyedi raklapos szállítási díjat, vagy más szállítási megoldást keresünk.

Az Utánvét beszedés díja (amennyiben utánvétes fizetést választ) a GLS és a Magyar Posta esetében is bruttó 690 Ft, ez más fizetési módok (bankkártya, átutalás) választásakor természetesen nem merül fel.

 


Fizetés:

A megrendelt termékek fizetése csomagküldés esetében online bankátyás fizetéssel (OTP SimplePay), előre utalással (rendelése után proforma számlát küldünk Önnek, mely alapján utalni tud), vagy készpénzes utánvéttel történhet (Utánvét beszedés költsége 690 Ft). Szaküzletünkben történő átvétel esetén készpénzes és bankkártyás fizetés is rendelkezésére áll.


Elállás a rendeléstől:

Amennyiben rendelését tévesen adta le, illetve meggondolta magát, a rendelés leadását követő 24 órán belül a +36-70-588-5300, vagy a +36-70-2055-055 telefonszámon, illetve  az info@ontozesbolt.hu e-mail címen kérheti rendelése törlését. Részletek az ÁSZF -ben.


Ügyfélszolgálat:

Monardella Öntözéstechnikai Szaküzlet
2310 Szigetszentmiklós, Csepeli u. 43.
Nyitva tartás: H-P 8:00 és 17:00 között
Telefon: +36-70-588-5300 és +36-70-2055-055
E-mail: info@ontozesbolt.hu
Levelezési címünk:
Monardella Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
1113 Budapest, Ábel Jenő u. 1.


Adatvédelem:

Adatai - az adatvédelmi törvény előírásainak megfelelően, bizalmasan kezelve - kizárólag saját számlázásunk és ajánlattevői tevékenységünk (értesítés akcióinkról, újdonságokról) számára kerülnek feldolgozásra, ezen kívül más célra nem használjuk, illetve harmadik félnek nem adjuk át őket. Kivételt képez ez alól az az eset, amikor egy harmadik fél a teljesítés érdekében alvállalkozónkként működik (pl. futárszolgálat), ilyenkor harmadik fél az adatok bizalmas kezelésére garanciát vállal. Amennyiben Ön egyszer feliratkozott levelezőlistánkra, bármikor leiratkozhat a hírlevél végén lévő link segítségével, illetve kérésére levesszük levelezőlistánkról és nem küldünk Önnek e-mailben reklámértesítést. Részletes adatkezelési tájékoztatónkat itt találja


Érdeklődését köszönjük!

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
Tovább a kosárhoz