Rendelési feltételek

Nagyon fontos, hogy valós e-mail címet és telefonszámot (lehetőleg mobiltelefon számot) adjon meg rendeléséhez, hiszen a telefonszám a futárszolgálattal történő sikeres kiszállításhoz, illetve probléma esetén ügyfélszolgálatunk munkájához is elengedhetetlen.

Kérjük, ha új céges vásárlóként, vagy egyéni vállalkozóként rendel tőlünk, akkor adószámát az első rendelésekor a rendelés "megjegyzés" rovatában tüntesse fel! Köszönjük!


Szállítás:

Rendelése feladásakor az átvétel módjánál a szigetszentmiklósi öntözéstechnikai szaküzletünkben történő átvétel, illetve a futárszolgálatos kiszállítás közül választhat. A szaküzletünkben történő átvétel esetén a megrendelt termékeket a megrendelés e-mailben történő (automatikus) visszaigazolása után 1 héten belül - telefonon történt egyeztetést követően - szaküzletünkben (2310 Szigetszentmiklós, Csepeli u. 43.) személyesen átveheti, míg futárszolgálatos kiszállítást választva rendelését cégünk a GLS futárszolgálattal kiszállíttatja az Ön által megadott szállítási címre. Amennyiben rendelését H-CS között 15:00-ig leadta és minden megrendelt tétel raktáron van, úgy a megrendeléstől számított 24 órán belül házhozszállítjuk a rendelt tételeket. Pénteken 15:00-ig leadott rendeléseit következő hét hétfőjén szállítja ki a futárszolgálat, míg a hétvégén leadott rendeléseket következő hét keddi napján. Munkaszüneti napokon a GLS kiszállítása is szünetel.


Szállítási korlátozások:

Sajnos technikai okok miatt 25 mm átmérő feletti KPE csöveket (nagy tömeg és térfogat), illetve egyes búvárszivattyúkat (sérülékeny) futárszolgálattal nem szállítunk. A csepegtető csövek, a speciális fejbekötő csövek, illetve a kapillárcsövek csak teljes tekercsekben rendelhetők. Futárszolgálattal nem szállíthatók az 50 Kg tömeget meghaladó tárgyak (pl. nagyobb szivattyúk), illetve a 2 m-nél hosszabb tárgyak sem.


Szállítási tarifák:

Szállítási költség csomagonként (GLS futárszolgálattal) Magyarország egész területén:
1-5 Kg 1800 Ft + ÁFA
5-10 Kg 2200 Ft + ÁFA
10-20 Kg 2500 Ft + ÁFA
20-50 Kg 3500 Ft + ÁFA
200.000 Ft nettó értéket meghaladó rendelés felett a kiszállítás az ország egész területén ingyenes, kivétel nagy mennyiségű csepegtető szalag rendelése esetén, ahol a szállítási költséget vevővel telefonon egyeztetjük. Igyekszünk a megrendelt termékeket egy csomaggá összekészíteni és a lehető legkedvezőbb szállítási tarifát alkalmazni minden küldeményre. Amennyiben az Ön által rendelt tételek nem férnek bele egy csomagba (pl. több nagy doboz, vagy több tekercs cső, esetleg 1 tekercs cső plusz több doboz), akkor sajnos a fenti díjazás mellett több szállítási költséget kell felszámolnunk, mely fedezi a GLS csomagszállítás költségét.


Fizetés:

A megrendelt termékek fizetése csomagküldés esetében készpénzes utánvéttel, üzletünkben történő átvétel esetén készpénzes fizetéssel, vagy előre utalással történhet (proforma számla igénylése ügyében kérjük vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal telefonon).


Elállás a rendeléstől:

Amennyiben rendelését tévesen adta le, illetve meggondolta magát, a rendelés leadását követő 24 órán belül a +36-70-588-5300, vagy a +36-70-2055-055 telefonszámon, illetve az info@ontozesbolt.hu e-mail címen kérheti rendelése törlését.


Adatvédelem:

Adatai - az adatvédelmi törvény előírásainak megfelelően, bizalmasan kezelve - kizárólag saját számlázásunk és ajánlattevői tevékenységünk (értesítés akcióinkról, újdonságokról) számára kerülnek feldolgozásra, ezen kívül más célra nem használjuk, illetve harmadik félnek nem adjuk át őket. Kivételt képez ez alól az az eset, amikor egy harmadik fél a teljesítés érdekében alvállalkozónkként működik (pl. futárszolgálat), ilyenkor harmadik fél az adatok bizalmas kezelésére garanciát vállal. Amennyiben Ön írásban kéri, levesszük levelezőlistánkról és nem küldünk Önnek e-mailben reklámértesítést. Részletes adatkezelési tájékoztatónkat itt találja: https://www.ontozesbolt.hu/adatkezeles.pdf

keresés
kosár
A kosár üres