0

A Monardella Öntözéstechnika rövid története

Cégünk, a Monardella Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. egy öntözőrendszer alkatrészek forgalmazására szakosodott vállalkozás. Vezetője Őri Balázs, aki szakmai tanulmányait a Varga Márton Kertészeti Technikumban kezdte, majd a Kertészeti Egyetem Kertészettudományi Karán folytatta. 2002-ben Monardella Kertészeti Szolgáltató Bt. néven megalapította az eredetileg kertépítésre és öntözőrendszerek telepítésére szakosodott vállalkozást, melynek jogutódja 2006 óta a Monardella Kft.

Mivel a cégalapítás előtt pár éven át alkalmazottként már dolgoztunk az öntözéstechnikai piacon, úgy éreztük, hogy kevés olyan beszerzési forrást találunk Budapest környékén, ahol a parképítők minden professzionális öntözéstechnikai anyagot megvásárolhatnak egy helyen, amely egy öntözőrendszer telepítéséhez nélkülözhetetlen. Ezt a hiányt igyekeztünk pótoltni szaküzletünkkel 2003-ban, ahol azóta is az öntözéstechnikai termékek egyik legszélesebb hazai választékával és versenyképes árakkal várjuk partnereinket.

Öntözéstechnikai szaküzletünk Szigetszentmiklóson, a Profi Partner Faiskolai Nagykereskedés mellett található, így vásárlóink tökéletes kényelemben egy helyen hozzájuthatnak a kertekhez szükséges növényanyaghoz, kerti kiegészítőkhöz, öntözéstechnikai alkatrészekhez, szerszámokhoz, fűmagkeverékekhez, díszkövekhez, illetve műtrágyákhoz, azaz minden szükséges építőelemhez.

 
A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
Tovább a kosárhoz